Sunday, September 8, 2013

Pelajar Mahu Bunuh Diri Kerana Gagal Besarkan Payudara?


Inilah padahnya tidak mahu menerima dan bersyukur dengan pemberian tuhan. Benda yang dijadikan tuhan sememangnya dah cantik. Tetapi pelajar ini mahu diri hanya kerana gagal besarkan payudaranya. Masih belajar lagi pun dah mahu besarkan payudara. Sebenarnya tidak perlu bunuh diri dan melakukan pembedahn impaln untuk besarkan payudara. Bila dia sudah berkahwin nanti, sudah tentu payudaranya besar dengan sednri. Biasa dalam kehidupan seorang wanita perkara ini. Namun, pelajar yang gagal dalam pembedahan impaln payudaranya ini sebaliknya. Bunuh diri bukan penyelesaianya.

Kenyataan akhbar harian metro:

Beijing: Seorang pelajar kolej mengancam membunuh diri dengan terjun dari bumbung bangunan sebuah klinik pembedahan plastik.
Pelajar berkenaan bertindak demikian selepas implan payudaranya ditanggalkan kerana masalah perubatan.

Dia berdiri di tepi bumbung Hospital Perubatan Kecantikan Fuhua selama beberapa jam, mengancam untuk terjun selepas gagal mendapatkan pampasan daripada klinik itu. Anggota keselamatan bagaimanapun berjaya memujuknya supaya membatalkan niatnya itu.

Pelajar berkenaan sebeleum itu membuat pembedahan membesarkan payudaranya sebagai persediaan untuk temuduga bagi mendapatkan pekerjaan. Ramai pelajar wanita di China percaya peluang memperoleh pekerjaan lebih terbuka jika mereka mempunyai payudara besar.

Kebanyakan pusat kecantikan di negara berkenaan menyasarkan pelajar wanita yang hampir tamat pengajian dengan menawarkan diskaun sehingga 65 peratus untuk menjalani pembedahan membesarkan payudara bagi meningkatkan peluang mereka untuk mendapat pekerjaan. - Agensi

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online