Wednesday, August 21, 2013

Akibat Perkosa Kambing Lelaki Dilarang Dekati BinatangAkibat gila melakukan seks dengan kambing, seorang lelaki dilarang mendekati binatang. Mungkin hormonya suka kepada binatang, makanya perangainya pun serupa binatang.Jangan jadi seperti lelaki yang suka binatang untuk lakukan hubungan seks kerana naluri manusia sukakan manusia.
Kenyataan akhbar mengenai dilarang dekati binatang akibat perkosa kambing.

Wiltshire: Seorang lelaki yang mengadakan seks dengan seekor kambing dilarang mendekati semua ladang di Britain bagi melindungi haiwan berkenaan. Robert Newman mulanya menafi melakukan seks dengan kambing itu di sebuah ladang di Wiltshire April lalu.

Bagaimanapun, lelaki berusia 23 tahun itu mengubah pengakuannya ketika dihadapkan ke Mahkamah Majistret Wiltshire Barat Laut, semalam. Mahkamah akan menjatuhkan hukuman ke atasnya pada 12 September depan. Buat sementara waktu, mahkamah mengarahkan dia tidak mendekati semua ladang ternak haiwan serta tidak keluar rumah antara 7 pagi hingga 7 malam.

Minggu lalu, seorang lelaki Amerika menghadapi enam tuduhan jenayah kerana melakukan kekejaman ke atas haiwan selepas melakukan seks dengan seekor kucing berulang kali.

Ryan Havens Tannenholz, 28, dari Idaho gemar berpakaian seperti anjing yang digelar Bubblegum Husky sebelum memperkosa kucing itu. Setahun lalu, seorang bapa tiga anak dari Gloucestershire didapati bersalah mengadakan seks dengan anjing bekas isterinya.

Nicholas Saunders, 46, ditangkap mengadakan seks dengan anjing benama Shasha di atas katil bekas isterinya, Kelly Thacker.


0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online