Tuesday, 11 January 2022

Rumah Peranginan Persekutuan Pulau Pangkor

Ini kali ke dua aku menginap di RPP Pangkor. Semua jenis penginapan aku dah rasa dan sudah tentu unit banglo paling best. Unit lain pun ok. Kita nak rehat dan bermalam sekejap saja kan. Kalau nak buat family gathering atau family day sangat sesuai. Cumanya yang tidak ada, kolam mandi sajalah. Alaaa...boleh jalan kaki mandi kat pantai pasir bogak tu. Dekat saja. 







Jika nak lihat lebih dekat..boleh lihat video kat youtube aku ni. Dah lihat tu subscribe lah sekali ya

.

1 Comment:

Anonymous said...

Assalamualaikum. Sekadar bertnya, utk bunglo ada dpur tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online