Sunday, September 8, 2013

Dibakarnya Teman Lelaki Supaya Mati Tetapi Masih Hidup RupanyaSeorang wanita membakar teman lelakinya sehingga 70 peratus kebakaran di seluruh badan. Selepas itu memanggil pihak berkuasa datang menangkapnya. Disangkanya, teman lelakinya itu telah mati. Setelah pihak berkuasa sampai, dilihat teman lelaki wanita terbabit masih hidup. Apakah motif sebenar wanita itu pun kita tidak pasti. Tetapi itulah asam garam kehidupan.

Kenyataan akhbar Berita Harian:

Hartford: Seorang wanita di Connecticut menyerah diri kepada polis awal pagi semalam selepas mengaku membakar teman lelakinya sehingga mati, namun dia bernasib baik, kerana lelaki terbabit terselamat.

Julia Rivera, 47, dikenakan dakwaan menyerang, melakukan tindakan berbahaya secara melulu, mengingkari arahan perlindungan dan salah laku oleh pihak polis.
Wanita terbabit sebelum itu menghubungi talian kecemasan 911, pada jam 12.30 tengah malam untuk membuat laporan bahawa dia membunuh teman lelakinya. Rivera juga meminta polis menahannya kerana membakar teman lelakinya hingga mati, tanpa menyedari bahawa lelaki terbabit terselamat tetapi mengalami 70 peratus kesan melecur. Baca seterusnya..............

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online