Tuesday, August 27, 2013

Dirogol Bapa Tiri Seusia 14 Tahun Lahir 10 Orang AnakKejadian ini mungkin agak pelik dan jarang berlaku didengari di negara kita. Tetapi tidak mustahil boleh berlaku kerana nafsu tidak kenal sesiapa. Kejadian ini agak pelik kepada manusia yang dikatakan bertamadun. Justeru, nafsu manusia tidak dapat dibendung jua sekiranya para wanita diluar sana mendedahkan apa yang mereka miliki.


Kenyataan akhbar berkenaan tajuk:

Buenos Aires: Seorang lelaki dituduh mengurung dan merogol anak tirinya sepanjang 20 tahun lalu hingga mangsa melahirkan 10 anak. Mangsa yang kini berusia 35 tahun memberitahu mahkamah di Santiago Del Estero, dia mula diperkosa bapa tirinya ketika berusia 14 tahun.

“Dia mula merogol saya ketika saya berusia 14 tahun. Saya membantunya di bengkelnya tetapi dia merogol saya. Saya melahirkan anak pertama pada usia itu juga,” kata mangsa.

Wanita itu juga memberitahu, dia sering dipukul sebelum dirogol. “Dia merogol saya tidak kira tempat. Di ladang, di bengkel, dalam semak,” katanya Lelaki berkenaan yang dinamakan mahkamah sebagai ‘Orang Tua’ ditangkap baru-baru ini.


Hakim Maria Rosa Falco mengarah kes itu disiasat, termasuk menjalankan ujian DNA bagi mengesahkan bapa kanak-kanak berkenaan.


Dalam keterangannya kepada mahkamah, mangsa turut memberitahu bahawa ibunya tahu segala-galanya mengenai kejadian itu.

“Saya menceritakan apa yang berlaku. Tetapi dia tidak bertindak. Dia takut dipukul oleh lelaki itu,” kata mangsa.

Ibu dan seorang adiknya turut hadir di mahkamah. Menurut wanita itu, dua daripada anaknya mati dan dikebumikan berhampiran rumah mereka. - Agensi

0 Comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online