Saturday, March 24, 2012

KAHWIN HANYA RM9.90


Seorang hanya RM9.90.Jika anda hendak berkahwin dan membuat kenduri kahwin, hanya dikenakan RM9.90 sahaja. Memang sangat murah dan berbaloi. Jika anda berminat bolehlah menghubungi Kamalinda Catering, Event and Wedding Planner (Kamalinda). Baca lagi kahwin RM9.90

5 Comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

amboii...murahnye...:)

Anjungsena said...

satu kepala RM9.90..murah ke? hahahha

Anonymous said...

Untuk pengetahuan tuan/puan saya telah mengambil Kamalinda Cat sebanyak 2 kali, pada 2011 dan 2013. Saya berterima kasih dan memuji perkhidmatan Kamalinda. Tetapi malang sekali majlis pada 2013 telah mengecewakan saya kerana Kamalinda tidak delivered seperti dalam BOQ yang telah dipersetujui. Setelah saya siasat, didapati beliau telah tersalah deliver iaitu beliau hanya menghantar makanan untuk 100 pax walhal BOQ untuk 1500 pax. Saya ada bukti daripada FB dan Blog beliau dan sekarang beliau telah remove saya dari FB beliau. Saya telah menghubung Kamalinda beberapa kali, malangnya beliau langsung tidak respone semua SMS saya bertujuan mencari penyelesaian.

Itu lah pengalaman saya.

Anonymous said...

Maaf bukan 100pax tetapi 1000pax.

Untuk pengetahuan tuan/puan saya telah mengambil Kamalinda Cat sebanyak 2 kali, pada 2011 dan 2013. Saya berterima kasih dan memuji perkhidmatan Kamalinda. Tetapi malang sekali majlis pada 2013 telah mengecewakan saya kerana Kamalinda tidak delivered seperti dalam BOQ yang telah dipersetujui. Setelah saya siasat, didapati beliau telah tersalah deliver iaitu beliau hanya menghantar makanan untuk 1000 pax walhal BOQ untuk 1500 pax. Saya ada bukti daripada FB dan Blog beliau dan sekarang beliau telah remove saya dari FB beliau. Saya telah menghubung Kamalinda beberapa kali, malangnya beliau langsung tidak respone semua SMS saya bertujuan mencari penyelesaian.

Anonymous said...

Akhirnya saya dapat HP partner nya Linda 013-7786671, baru lah Norazlin respone setelah 3 bulan tiada respone.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online