Sunday, January 22, 2012

ADIWIGET .COM

Artikel ini ditulis kerana geram dengan laman ini. Penulis akui telah menggunakan adiwiget ini dahulu. Tetapi adiwiget telah menggodam blog penulis sehinggakan membuka URL blog penulis digangggu oleh adiwiget ini. Kenapalah adiwiget ini buat lagu ni. Kalau nak promo iklan pun buat cara baik, penulis tak akan kenakan satu sen pun untuk adiwiget. Berkali-kali penulis cuba buka blog, yang keluar gambar di bawah ini. Haaaa...kepada penulis blog lain yang meletakan adiwiget ni sebagai bahan dalam blog, nak buang senang saja. Mesti log in blog anda dan remove sahaja adiwiget tu. Kepada admin adiwiget , kalau nak promo iklan hubungi penulis...kita kasi free.

2 Comments:

busana muslim wanita said...

mantap nih informasi nya thank buat share nya

Anjungsena said...

Busana muslim wanita

Share lah bersama kawan-kawan lain...sungguh kalau tak adiwiget ni asyik kacau ja..kalau tak tahu macam mana nak remove dah tentu...stressss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

blogger templates | Make Money Online